Picobello Vastgoedstyling

T + 31 6 100 538 75  |  E info@picobellovastgoedstyling.nl  |  KvK 65267222  |  Btw 135056597B01

Vastgoedstyling / Verkoopstyling / Home Staging

LET'S GET YOUR HOUSE SOLD! 

Voor een snelle en succesvolle verkoop of verhuur van uw woning/pand is een aantrekkelijke presentatie erg belangrijk. De potentiële koper moet zich kunnen inleven en voorstellen wat de mogelijkheden zijn. De ideale presentatie is dan ook fris, licht, eigentijds, opgeruimd en bovendien neutraal genoeg om te vertalen naar persoonlijke smaak.. Best een hele klus!
Picobello Vastgoedstyling is specialist in woningpresentie en neemt u graag deze klus uit handen. Zo kunt u zich richten op de op handen zijnde verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis/pand.

Kosten

Ziet u de meerwaarde van verkoopstyling wel in, maar bent u bang voor hoge kosten? Niet nodig! In eerste instantie wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van aanwezig meubilair en accessoires. Enkel daar waar nodig, zal gebruik gemaakt worden van meubilair en/of accessoires ingebracht door Picobello Vastgoedstyling. Deze worden na de fotoreportage weer verwijderd, tenzij u er zelf voor kiest om deze voor een langere tijd te willen behouden middels huur van Picobello Vastgoedstyling of overname.