Picobello Vastgoedstyling

T + 31 6 100 538 75  |  E info@picobellovastgoedstyling.nl  |  KvK 65267222  |  Btw 135056597B01

Woningfotografie

LET'S MAKE A DIFFERENCE!

Professionele verkoopstyling en woningfotografie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder professionele verkoopstyling is geen optimale woningfotografie mogelijk en zonder professionele woningfotografie doet u afbreuk aan de verkoopstyling.

Picobello Vastgoedstyling heeft beide diensten onder één dak en daardoor is zij als geen ander in staat uw woning zo optimaal mogelijk in beeld te brengen voor de presentatie op internet en in brochures.

Het is zaak dat uw woning zich onderscheidt van de andere woningen die te koop staan, zowel in presentatie alsook in beeldmateriaal. Picobello Vastgoedstyling maakt de foto's met een professionele groothoeklens en flitser. Hierdoor krijgt u foto's van hoogwaardige kwaliteit. Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden.

Naast verkoopstyling en woningfotografie zet Picobello Vastgoedstyling nog een derde marketingtool in om de zichtbaarheid van uw woning te vergroten: de Woningvideo. Een video zorgt ervoor dat je hoger in de ranking komt van Funda en Google en bovendien is het een perfect middel om in te zetten op social media.